Ontdek enkele

van onze unieke woningen

 

 

Volop variatie in woningen dus. Daarom kunnen we niet alle woningen volledig toelichten. Hieronder dus een selectie van woningen.

 

Onder downloads vindt u de plattegronden van alle woningen. Bovendien kunt u bij de makelaar de maquette bekijken. Hier ligt ook de volledige verkoopdocumentatie voor u klaar.

KLIK HIER VOOR EEN 3D SIMULATIE

fase 1 uitverkocht

 

HEIDE STAD

IS ONTDEKT!

 

 

Elke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De variatie in vormen, gevels en bakstenen geeft de woning een eigen karakter. Kenmerkend is het gebruik van Braziliaans metselwerk. Dit metselwerk geeft een transparant karakter en zorgt voor gefilterd licht. Dit leidt tot een bijzondere ervaring en intimiteit van binnenuit. Overdag baadt de woning in het licht door de extra brede achterpui. In de zomermaanden wordt de tuin uw tweede woonkamer.

EXTRA BREDE WONINGEN

 

EEN ACHTERGEVEL

VAN MAAR

LIEFST 9.75M!

 

 

Carolien Bartelink woont in een brede woning van Hegeman op het Mauritspark. Zij ervaart elke dag hoe fijn het is om in een woning met een achtergevel van maar liefst 9,5 meter breed te wonen. “Elke ochtend als ik beneden kom en de gordijnen open doe komt er een zee van licht naar binnen. In tegenstelling tot de typische Nederlandse doorzonwoning, die vaak smal en diep is, ervaar je hier in elk deel van het huis het contact met de tuin. Ook als ik sta te koken, de keuken ligt aan de voorkant van de woning, kijk ik door het vele glas in de achtergevel uit op het groen in de tuin. Dat geeft een heerlijk wijds gevoel.”

 

Wonen in een huis met een brede achtergevel van bijna 10 meter heeft zo z’n voordelen. Éen van de bewoners uit hetzelfde project vertelde: “Hele brede woningen komen weinig voor en omdat het anders dan standaard is vind ik het extra leuk! Vooral binnen, met het uitzicht op de tuin, geeft het je een ontzettend ruimtelijk gevoel. Het is het buitengevoel binnen wat het zo bijzonder maakt.”

bulthaup

b1-keuken mét inbouwapparatuur

 

 

We hebben gekozen voor een bulthaup b1-keuken, een ontwerp zonder overbodigheden dat perfect past bij de architectuur van de woningen.

 

Een keuken voor iedereen die waarde hecht aan vorm en kwaliteit. Ontdaan van franje en teruggebracht tot een tijdloos goede vorm, gemaakt van hoogwaardig materiaal en, zoals zij zelf zeggen: ‘subliem afgewerkt’. U kunt helemaal uw eigen smaak volgen en van u keuken een persoonlijke leefruimte maken.

MakelaarS:

Van Roomen Van de Bunt

Arnhemseweg 8

6711 HA Ede

 

Tel. 0318-619116

info@vdbunt.nl

www.vdbunt.nl

Bolthof van den Top

Maanderweg 70

6711 NG Ede

 

Tel. 0318 - 628080

info@bolthofvandentop.nl

www.bolthofvandentop.nl

Projectontwikkelaar:

Hegeman Bouwgroep

Bornerbroeksestraat 155

7601 BG Almelo

 

T: 0546 - 45 45 41

info@hegemanbouwgroep.nl

www.hegemanbouwgroep.nl