Woningen

NIEUWBOUW EDE
prijzen vanaf € 585.000

9 UNIEKE
ALL-INCLUSIVE
VILLA’S

Heidestad fase 2 telt 9 eigentijdse villa’s. De grote, heldere vormen zijn ontdaan van overbodige franje. Gelijksoortige bouwmaterialen zorgen voor eenheid en worden in elk ontwerp weer anders toegepast.

Elke woning is uniek en er zijn ook gezamenlijke kwaliteiten. Zo zijn alle plafonds op de begane grond extra hoog: 2.80 m. Hebben alle woningen een Bulthaup b1-keuken. En zijn ze allemaal energieneutraal. Door de XL-ramen baden alle verdiepingen in het licht. In de warme maanden is je tuin je tweede woonkamer.
Klik op de woningen om de bouwnummers te bekijken.

Klik hier voor de woningen

Bouwnummer 28

Bouwnummer 29 en 33

Bouwnummer 30

Bouwnummer 31

Bouwnummer 32

Bouwnummer 34

Bouwnummer 35

Bouwnummer 36

Ontdek onze
unieke woningen

Elke villa in Heidestad is uniek. Bekijk daarom goed de verschillende plattegronden. We lichten ze hieronder alle negen toe.

Ga voor de plattegronden naar downloads. De volledige verkoopinformatie kun je aanvragen bij de makelaar.

ga naar de downloads

BULTHAUP B1

Keuken van
sublieme topkwaliteit

Als standaard krijgen de villa’s een Bulthaup b1-keuken. Een keuken voor iedereen die waarde hecht aan vorm en de hoogste kwaliteit. Het ontwerp zonder overbodigheden past perfect bij de architectuur van Heidestad.

De Bulthaup b1 heeft een tijdloos goede vorm, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en subliem afgewerkt. Hij past bij het idee van een leefkeuken: vanachter het kookeiland praat je tijdens het koken met je gasten. Natuurlijk is ook de inbouwapparatuur van topkwaliteit. De keuken is naar wens uit te breiden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.