Simon Stevin

 

Rustige ligging

in de nieuwe wijk Simon Stevin Ede

 

 

Heidestad ligt in Ede, op de plek waar voorheen de Simon Stevin Kazerne was.

 

De eeuwenoude bomen, de statige lanen en de twee monumentale defensiegebouwen getuigen van een rijke historie. U woont hier heerlijk vrij, met alle voorzieningen vlakbij.

De historische Sysseltselaan:

sfeervol en rustig

 

 

Heidestad ligt bij de historische Sysseltselaan. Deze laan verbond vroeger Huis Kernhem ten noorden van Ede en de Sysselt, een uitgestrekt bosgebied met stukjes heide.

 

Aan deze laan pronken sfeervolle oude bomen. Er komt alleen langzaam verkeer; gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan. Deze historische en groene omgeving is een prachtig kader voor de nieuwe woningen. In de rustige straten komt alleen bestemmingsverkeer.

Aan de voet

van bos en heI

 

 

Ede ligt in de Gelderse vallei, met de Veluwe aan de oostkant, de Utrechtse Heuvelrug aan de westkant en de Randmeren aan de noordkant.

 

Ede is ook de geliefde plek waar mensen vroeger hun buitenhuizen bouwden. Het is een bosrijke omgeving met prachtige heidevelden en uitlopers naar de Nederlandse wildernis: de Veluwe. Heerlijk om hier te fietsen, te wandelen of te joggen.

Dichtbij

voorzieningen én uitvalswegen

 

 

Als bewoner van de wijk Simon Stevin bent u zo in het centrum van Ede. Hier vindt u talrijke winkels, smaakvolle restaurants, scholen en het theater.

 

Via de A12, A30 of A50 bent u zo in de Randstad, Noord-Brabant, de Noordwest-Veluwe of de Achterhoek. Ook zijn er 2 NS-stations in Ede. Op loopafstand van Heidestad ligt het treinstation van Ede-Wageningen. Van hieruit reist u comfortabel naar bijvoorbeeld Utrecht (25 minuten), Amsterdam-Centraal (54 minuten) of Rotterdam (58 minuten).

Bekijk de woningen

MakelaarS:

Van Roomen Van de Bunt

Arnhemseweg 8

6711 HA Ede

 

Tel. 0318-619116

info@vdbunt.nl

www.vdbunt.nl

Bolthof van den Top

Maanderweg 70

6711 NG Ede

 

Tel. 0318 - 628080

info@bolthofvandentop.nl

www.bolthofvandentop.nl

Projectontwikkelaar:

Hegeman Bouwgroep

Bornerbroeksestraat 155

7601 BG Almelo

 

T: 0546 - 45 45 41

info@hegemanbouwgroep.nl

www.hegemanbouwgroep.nl