heidestad

 

Heidestad Ede:

nieuwbouw op historische grond

 

 

Heidestad is onderdeel van het natuurlijk landschap van kazerneterrein Simon Stevin. De twee monumentale gebouwen brengen de geschiedenis tot leven.

 

Via laanstructuren en houtwallen in de bosrijke omgeving komt de natuur bijna letterlijk tot aan de voordeur. ’s Ochtends springen de eekhoorns hier nieuwsgierig van de hazelaar naar de grote beuk in de achtertuin.

Ruime kavels

met natuurlijk karakter

 

 

De woningen staan op ruime kavels en hebben een voor- en een achtertuin. De groene hagen rondom versterken het natuurlijke karakter van de woonomgeving.

 

Bewoners parkeren op de opritten van hun woning of in de parkeerhof, bezoekers langs de straat. De opritten zijn mee-ontworpen met de woningen. Die zorgen, samen met de hagen en het ontwerp van de woningen, voor de zorgvuldige uitstraling van de buurt. De achtertuinen zijn bereikbaar via een groen ingericht achterpad van circa 4,5 meter breed óf via de eigen, extra brede oprit. Hier staan ook de mee-ontworpen bergingen, met ruimte voor fietsen, tuinmeubels en tuingereedschap.

 

Er is een speciaal ontworpen opstelplek voor de kliko’s, waardoor die uit het zicht zijn ingepast. Daardoor ervaart u de natuur vanuit de woning optimaal.

Ontdek de woningen

MakelaarS:

Van Roomen Van de Bunt

Arnhemseweg 8

6711 HA Ede

 

Tel. 0318-619116

info@vdbunt.nl

www.vdbunt.nl

Bolthof van den Top

Maanderweg 70

6711 NG Ede

 

Tel. 0318 - 628080

info@bolthofvandentop.nl

www.bolthofvandentop.nl

Projectontwikkelaar:

Hegeman Bouwgroep

Bornerbroeksestraat 155

7601 BG Almelo

 

T: 0546 - 45 45 41

info@hegemanbouwgroep.nl

www.hegemanbouwgroep.nl