Title

Description

 

Title - Lightbox

Description

Bouwnummer 44

202 m² woonoppervlak

 

GROTE

EN HELDERE VORMEN

 

 

Deze woning is een mooi voorbeeld van moderne architectuur met grote en heldere vormen en ontdaan van franje. Het Braziliaans metselwerk is hier op subtiele wijze toegepast. Dat maakt dit ontwerp uniek.

 

De bulthaup-keuken past bij het karakter van de woningen. Net als de woning is de keuken teruggebracht tot een tijdloos goede vorm, met hoogwaardige materialen. Het grote vloeroppervlak biedt mogelijkheden aan verschillende functies die al of niet met elkaar verbonden kunnen worden. Zo creëert u openheid. En, op plekken waar dat wenselijk is, intimiteit. De lange zichtlijnen bieden u een prachtige basis om het geheel in eigen sfeer in te richten.

 

Op de eerste verdieping komen 3 royale slaapkamers, met mogelijkheid voor die super-inloopkast. De badkamer is compleet met een dubbele wastafel en een heerlijke inloopdouche met glazen wand. Op de overloop bevindt zich een apart toilet. Op de tweede verdieping komen de 4e slaapkamer en de bergzolder met installaties. Ruimte genoeg om alles op te bergen.

TERUG NAAR WONING OVERZICHT

MakelaarS:

Van Roomen Van de Bunt

Detmarlaan 2 a

6711 MP Ede

 

Tel. 0318-619116

info@vdbunt.nl

www.vdbunt.nl

Bolthof van den Top

Maanderweg 70

6711 NG Ede

 

Tel. 0318 - 628080

info@bolthofvandentop.nl

www.bolthofvandentop.nl

Projectontwikkelaar:

Hegeman Bouwgroep

Bornerbroeksestraat 155

7601 BG Almelo

 

T: 0546 - 45 45 41

info@hegemanbouwgroep.nl

www.hegemanbouwgroep.nl