Bouwnummer 27

BOUWNUMMER 27
4 SLAAPKAMERS | WOONOPPERVLAK 166 m² PERCEELOPPERVLAK 255 m² | € 660.000 v.o.n.

TUIN
ALS 2
DE LIVING

De woningen van Heidestad fase 3 hebben royale, besloten en zonnige tuinen. Ze nodigen uit om ze te gebruiken als extra kamer in de open lucht.

Bouwnummer 27 wordt zelfs aan drie zijden omarmd door het groen. Deze woning heeft niet de brede zuidgevel van de andere bouwnummers, maar een hoekvormig ontwerp met grote ramen aan drie zijden. Bijzonder is de erker. Plaats daar bijvoorbeeld een bank, die zo aan drie kanten omringd wordt door ramen. De keuken en eetgedeelte zou je dan aan de zuidkant kunnen plaatsen, bij het terras. Binnen en buiten sluiten daar naadloos op elkaar aan. De omringende tuin ligt op het oosten en zuiden. Zon vanaf de ochtend dus. Daarin zit je straks te ontbijten met een kop cappuccino en croissants. Op warme dagen is je tuin ook je eetkamer en woonkamer.

Eerste en tweede verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, elk groot genoeg voor een tweepersoons bed. Ook de luxe badkamer met tweede toilet is zeer ruim. Een vierde kamer bevindt zich op de zolderverdieping. Richt hier bijvoorbeeld je thuiskantoor in. Op deze topvloer bevindt zich ook de installatieruimte.

Bekijk de verkooptekening
en de sfeerplattegrond
NAAR GESELECTEERDE WONINGEN