Bouwnummer 24

BOUWNUMMER 24
5 SLAAPKAMERS | WOONOPPERVLAK 173 m² PERCEELOPPERVLAK 213 m² | € 650.000 v.o.n.

HOEKJES
ONTWERPEN

Wil je alvast een ervaren hoe het is om in Heidestad te wonen? Print dan een of meer van de plattegronden uit en maak je eigen schets voor het interieur.

Je herkent de getrapte gevel van woning nr. 23 direct. Het ritme van de raampartijen en een band van Braziliaans metselwerk dragen daaraan bij. De begane grond heeft een T-vorm. Dat betekent dat je de ruimte gemakkelijk verdeelt over de hoofdfuncties koken, eten en leven. Vul de hoekjes die je overhoudt vervolgens in. Een lounge chair? Een computerbureau? Een aperitiefhoekje bij de keuken? Een speelkleed? Ontwerp hoe jij straks wilt leven.
De achtergevel ligt iets terug ten opzichte van de buren, wat een natuurlijke plek voor het terras oplevert. Maak gebruik van de diepte van de tuin door ook helemaal achterin een zithoekje te maken. Een heerlijke plek voor lange zomeravonden.

Eerste en tweede verdieping
Op de tweede woonlaag zijn drie slaapkamers, waaronder de gevelbrede masterbedroom. In het midden van deze verdieping vind je de luxe badkamer met het tweede toilet. Op de bovenste laag zijn nog eens twee ruime kamers en de installatieruimte. Werk je (deels) vanuit huis, dan is de kamer aan de tuinkant geweldig als thuiskantoor. Hij is ook ideaal voor een tweede woonkamer of als hobbyruimte.

Bekijk de verkooptekening
en de sfeerplattegrond
NAAR GESELECTEERDE WONINGEN