Bouwnummer 23

BOUWNUMMER 23
5 SLAAPKAMERS | WOONOPPERVLAK 177 m² PERCEELOPPERVLAK 219 m² | € 655.000 v.o.n.

PERFECT
VOOR LOFTSTIJL

Met de grote, open benedenverdiepingen van Heidestad kun je al je interieurideeën waarmaken. Met een inrichting in loftstijl maak je maximaal gebruik van de ruimte.

De buitengevel van bouwnummer 23 geeft een robuust, torenachtig gevoel. Hout en Braziliaans metselwerk zorgen aan de voorkant voor een speelse afwisseling. De rechthoekige begane grond leent zich uitstekend voor een loftinrichting. De kunst daarbij is om de verschillende ‘functies’ in de ruimte vloeiend in elkaar over te laten gaan. De ruimte geeft aan de achterzijde toegang tot de diepe tuin op het zuiden. Laat het loftgevoel hier overlopen in een loungesfeer. Wordt de zon te fel, dan zet je het zonnescherm uit over het terras, met uitzicht op je tuin.

Eerste en tweede verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan er twee groot genoeg zijn voor een tweepersoons bed. In de masterbedroom kun je een walk-in kledingkast inrichten. Plaats er een goede stoel en je maakt er een heerlijk plekje voor jezelf van. Op de bovenste verdieping zijn naast de installatieruimte/berging nog eens twee kamers. De grotere is uitstekend geschikt als thuiskantoor voor één of twee personen.

Bekijk de verkooptekening
en de sfeerplattegrond
NAAR GESELECTEERDE WONINGEN