Bouwnummer 20

BOUWNUMMER 20
5 SLAAPKAMERS | WOONOPPERVLAK 195 m² PERCEELOPPERVLAK 275 m² | € 695.000 v.o.n.

TOCH EEN
APARTE KEUKEN?

Bij Heidestad maak je de indeling die helemaal bij past bij je leefstijl. Verschillende keuzemogelijkheden maken dat extra gemakkelijk.

De afgesloten keuken is terug van weggeweest. Bouwnummer 20 is een van de woningen waar dit gemakkelijk te realiseren is. Maar dat is slechts een van de talloze mogelijkheden die je voor je inrichting hebt. Plaats je de keuken aan de tuinkant, dan kun je er een echte leefkeuken-living van maken. Aan de voorzijde maak je dan bijvoorbeeld een zithoek of een gameplek voor de kinderen. De begane grond heeft een aangebouwd zijgedeelte, waardoor het achtergedeelte ruim 10 meter breed is. Je kijkt er uit op de diepe tuin op het zuiden. ’s Zomers is je terras je woonkamer.

Eerste en tweede verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan er twee ruimte bieden voor een tweepersoons bed. Gebruik een kast als afscheiding om er een (huis)werkhoek te creëren. Op deze verdieping bevinden zich ook de badkamer en het gescheiden tweede toilet. Op de toplaag vind je een vierde slaapkamer, ook weer ruim genoeg voor een tweepersoons bed en een werkplek of zithoekje. De rest van de verdieping bestaat uit de installatieruimte/berging.

Vijfde kamer
Je zou het gedeelte voor de wasmachine en warmte-installatie af kunnen sluiten van het bergingsgedeelte. Zo ontstaat op zolder een vijfde kamer.

Bekijk de verkooptekening
en de sfeerplattegrond
NAAR GESELECTEERDE WONINGEN