Bouwnummer 19

BOUWNUMMER 19
4 SLAAPKAMERS | WOONOPPERVLAK 187 m² PERCEELOPPERVLAK 277 m² | € 680.000 v.o.n.

THUIS
JE IDEALE WERKPLEK

Vanuit huis werken is bijna vanzelfsprekend geworden. De woningen van Heidestad zijn uitstekend geschikt voor een thuiskantoor.

Bouwnummer 19 heeft een karakteristiek zadeldak. Een fraaie afwerking met hout en Braziliaans metselwerk in lichte aardetinten geven de gevel een natuurlijk gezicht. Ook bij deze woning heeft de begane grond een hoekvorm. Interessante mogelijkheid: een gedeelte kan als aparte kamer worden afgesloten. Perfect voor een thuiskantoor op de begane grond. Je kunt deze ruimte natuurlijk ook openlaten en er een besloten zithoek inrichten.
De rest van de ruimte bestaat uit een ruim tien meter lange leefkeuken-living aan de tuinzijde. Door de deuren te openen betrek je je terras als extra kamer op zonnige dagen. Met een houten terrasvloer versterk je dit effect.

Eerste en tweede verdieping
Op de tweede woonlaag bevinden zich drie slaapkamers, waaronder de masterbedroom. In het midden vind je de luxe badkamer en gescheiden tweede toilet in het midden. Ook een van deze kamers zou je als thuiskantoor kunnen gebruiken of een andere functie kunnen geven. De kleinere kamer zou je als walk-in closet kunnen gebruiken. Op de toplaag bevindt zich de installatieruimte/berging en een vierde (slaap)kamer.

Bekijk de verkooptekening
en de sfeerplattegrond
NAAR GESELECTEERDE WONINGEN