Bouwnummer 15

BOUWNUMMER 15
4 SLAAPKAMERS | WOONOPPERVLAK 188 m² PERCEELOPPERVLAK 321 m² | € 700.000 v.o.n.

GENIET
VAN DE RUIMTE

Heidestad staat voor ruimte. Ruimte voor je interieurideeën en ruimte om te leven.

Bouwnummer 15 is een twee-onder-een-kapwoning met een ‘zijvleugel’. De gevel aan de tuinkant is hierdoor zo’n 10 meter breed. De hoekvormige woonruimte op de begane grond kun je vrij inrichten, bijvoorbeeld met een leefkeuken. Maak slim gebruik van de ruimte en plaats bijvoorbeeld kasten als room dividers. Mogelijkheid: maak van de ruimte aan de voorzijde een afsluitbare kamer. Ideaal voor een thuiskantoor op de begane grond. Net als bij nr. 12 kun je de inpandige berging bij de woonruimte betrekken.
Door de beschutte, zonnige ligging kun je al vroeg in het voorjaar van je tuin genieten. Ook deze is groot genoeg om er verschillende ‘leefruimtes’ in te richten. Van een rozenprieel tot een loungehoek.

Eerste en tweede verdieping
Via een open trap bereik je de eerste verdieping met drie slaapkamers en de luxe badkamer met gescheiden tweede toilet. De bovenste laag heeft een afgesloten installatieruimte. De rest van de ruimte is een langgerekte, open ruimte. Maak er een chillkamer, logeerloft of een tweede woonkamer van. Of alle drie gecombineerd.

Bekijk de verkooptekening
en de sfeerplattegrond
NAAR GESELECTEERDE WONINGEN