Bouwnummer 12

BOUWNUMMER 12
4 SLAAPKAMERS | WOONOPPERVLAK 188 m² PERCEELOPPERVLAK 284 m² | € 690.000 v.o.n.

kies
HOE JE LEEFT

Veel van de woningen in Heidestad hebben een on-Nederlands brede gevel met veel glas. De begane grond baadt hierdoor in het licht.

De architectuur van woning nr. 12 combineert strakke lijnen en grote ramen met een warme, rijke uitstraling. Naast de hal en de berging is de begane grond één grote ruimte. Door de hoekvorm kun je deze gemakkelijk indelen in gedeeltes met verschillende sferen. Bijvoorbeeld met één hoek als leefkeuken. Komen er gasten, dan is dat de perfecte plek om samen te komen voor een aperitief. Open je de terrasdeuren, dan loop je de diepe, zonnige tuin op het zuiden in. De zonnewering houdt het binnen koel en geeft je een overdekt terras. Optie: de inpandige berging kun je open houden. Ook hier kun je de keuken laten plaatsen.

Eerste en tweede verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de luxe badkamer met gescheiden tweede toilet. Op de toplaag beschik je over een gesloten ruimte voor de warmte-installatie en wasmachine/droger. De rest van deze verdieping is een open ruimte. Een rustige werkplek, een game room of een thuisbioscoop, … het is er de ideale ruimte voor.

Bekijk de verkooptekening
en de sfeerplattegrond
NAAR GESELECTEERDE WONINGEN